Piti taasen tulla "laina koneelle" käväiseen päivittämässä pikkaisen asioita. Meillä edelleen on tietokone huollossa ja tämä blogin päivittäminen sen vuoksi edelleen katkolla. Kuvia ja muuta tarinaa heti kun lopultakin läppäri palaa "lääkäristä".

Sen verran uusia uutisia, että talouteen on tullut taas "perheen lisäystä". Kanasille kuoriutui yksi tipu, alunperin niitä oli neljä, mutta jotenkin tapaturmaisesti niitä meni kolme ihan päivän ikäisenä. Ilmeisestikin tipahtivat seinällä olevalta pesältä, koska tämä viimeinen säästyi kun nostin emon ja tipusen lattialle. Mitään jälkiä tipuista ei löytyny, että jokin tapaturma niille lienee sattunu )Ö

Toinen perheenlisäys tuli äitien päivänä, sain itselleni pari possua siskoni avustamana. Nyt on sitte Kerttu ja Hertta kasvamassa hmmm ens jouluksi.. Suloisia otuksia kerrassaan. Kuvia niistäkin kunhan nyt joteski niitä saan laitettua.

Jipun ja Ruskan penskat alkaa olla niin isoja että ens viikosta alkaen alkavat muuttaa uusiin koteihin. Aivan ylisuloista sakkia nuoki kanin poikaset. Yhelle sattu pieni haaveri ja sitä nyt hoidellaan, katsotaan tuleeko tassusta enää tassua vai joutuuko pupunen pupujen taivaaseen. Hirviän reipas se kyllä on ja tassu tällä hetkellä siisti, mutta eihä siitä entisenlaista tule. Pienellä oli tassu tarttunu johonki ja siitä lähti ikävästi karvat, melkeimpä nahka kuoriutu ja yks varvas vaurioitu. Antibioottia sille nyt annetaan, katsotaan kuin käy. Tämä pikkuinen tyttö on sisähoidossa ja valtavan kesy ja utelias pikku kaveri. Pupusia on vielä muistini mukaan kolme poikaa vapaana, yksi musta, yksi "keltainen ja kaksi valkoista mustalla "viitta kuviolla". Pupuset siis jätin ja kääpiön sekoituksia. Korvat on ainaki valtavat jos ei muuta (Ö

Muutoin mennään entiseen malliin, hommaa on paljon, etenki nyt ku pitäsi pihahommiaki aloitella.. joteska palaanpa taas myöhemmin asiaan.

 

Kuvia pupuista:

Eka Jipun pennut

 

Ja Ruskan pennut:

Pennuista vielä pari tyttöä vapaana (musta ja oranssi) tv.jenna

 

Ankat uimassa

Possut nukkuupi

Renttu

Karitsat: Calle, Cari ja Camu

 Hukka ja Eetu (Ghosteye's Ghost Knight)

Ja äippä heppatyttönä :-)