Päivitetäämpä vähän tännekki pitkästä aikaa. Tässä kun tämä arki taas on koittanu ja työt alkanu, niin pitipäs tehä talven varalle vähän vähennystä eläimistöön, jotta ei talvesta tulisi ihan mahottoman raskas. Tässä ensimmäinen viikko on menny sillä tapaa että yksin oon elukat hoidellu, ku Jenna lähti sinne kouluun Perhoon. Ja täytyy todeta että ei tuu kevyttä olemaan, mutta kunhan rytmiin päästään niin eiköhän tässä selvitä. Eteski ku tuo selkä alkaa olla lopultai siedettävässä kunnossa.

Tosiaanki hieman tässä oon elukoita vähennelly kesän aikaan. Lampaista kaikki entiset lukuunottamatta Maunoa ja Benaa on myyty pois. Bella, Betty, Anni ja Aini muuttivat Tyrnävälle ja vuohista Maisa ja sen kili Nuppi muuttivat Pudasjärven Puhokselle. Kaikille löytyi kerrassaan mukavat kodit. Jäljelle jäivät kainuulais uuhet ja sitte vuohista Meisi ja Hilima kileineen. Kilipojat Nappi ja Nasta etsivät myös uutta kotia talven tullen. Molemmista kasvamassa komeita sarvipäitä. Yhdessä jos pääsisivät uuteen kotiin, niin johan pojat tykkäis. Meisiä ja Hilimaa olis sitte vieroituksen jälkeen tarkoitus alkaa lypsämään, jospa ei iha sellainen kämmi kävis ku viime vuonna

Pupusista kaikki poikaset on myyty, jäljellä on entiset luppis Bamse, isot tytöt Jippu ja Ruska ja sitte hermukka Nepsu. Poikasia ei niille ennen ens kevättä suunnitella. Alla kuva "lötköpötköistä" ulkotarhassa.

Kanalan porukassa on Late kukko edelleen, sekä Vuokko, Irmeli, Lilja, Helmi, Ruusa ja nuoret tytöt Kaunotar ja Tilta sekä jätti kochi Veera, Klaara kuoli jotenki tapaturmaisesti jokin aika sitte.

Ja possut on edelleen kasvamassa, kuukauden päivät niillä taitaa vielä "kasvuaikaa" olla, sitte taitaa joutua Hertasta ja Kertusta luopumaan, niin siistejä persoonia ku ne onki. Kerrassaan mahtavia tapauksia. Alla onki sitte kuvasarja Hertan seikkailuista eilis aamuna. Kerttu on huomattavasti rauhallisempi tapaus. Edelleen kasvaa kovin hitaasti verraten Herttaan, mutta kasvaa kuitenki.

Hertan seikkailut...kävisinkö katsomassa mitä ne nuo isot eläimet onkaan, rohkeasti menen Moonaan tutustumaan...

Taidampas sittenki lähteä lipettiin, näyttää se sen verran isolta tuo hepo...

Auttakaaa!!!! Vai sanoisinko täydellinen luoksetulo (Ö

Tuli sen verran hiki, että kaivauduttava viilentymään (vai liekkö piiloon menossa...)

Aaah ku tekee hyvää, helpotuksen huokaus..

Kyllä tässä nytte taas jaksaa, jos vielä hetken istahtais

Ja sitte syömään hyvällä ruokahalulla. Tässä näkyy koko ero, possut ovat saman ikäisiä.

Kerttu "prinsessa" minipossuksi tahtoisi ja maskotiksi jäädä...

Onhan se kyllä iha kaunis (Ö

Ja Rauhalla maha kasvaa, enää reipas kuukausi varsomiseen!!! Nytte aletaan tehä sille varsomis karsina, nykyinen vähä liian ahas siihe hommaan ja pienen kanssa olemiseen. Toivottavasti tämäkin loppu menee hyvin.. Alla kuvajainen Rauhan masusta vajaa kuukausi sitte. Tänään oli tarkoitus ottaa uus, mutta ku sataa..